2015/2016-os bérleteink

A következő évadban is minden fontos budapesti koncerthelyszínen jelen leszünk, és változatos programokat, kitűnő szólistákat hozunk el a közönségünknek - a kínálat szokás szerint olyan széles lesz (a barokk zenétől a kortárs művekig), hogy biztosan mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelőt!

Június 1-től már megvásárolhatóak a 2015/2016-os évadra szóló bérleteink a Concerto Budapest Zeneházban (IX. Páva u. 10-12.)

Folytatódnak a közönségünk által kedvelt, és évek óta népszerű bérletsorozataink, többek között az ezúttal a Művészetek Palotájában helyet kapó Concerto Russo, a Schubert-Mahler sorozat, illetve a hagyományosan a Zeneakadémián megrendezésre kerülő Concerto Classico, a kortárs zene kedvelőinkek pedig ezúttal a Hommage á Stravinsky sorozattal kedveskedünk az UMZE és annak vezetője, Rácz Zoltán közreműködésével. 

Számos neves külföldi és hazai muzsikus is fellép majd velünk ebben az évadban: többek között napjaink egyik legismertebb zongoristája, Valentina Lisitsa, a zenekarral külföldön már többször fellépő Matan Porat, vagy a már visszatérő vendégnek számító Jevgenyij Koroljov és a Rozhdestvensky - Postnikova házaspár. A magyar vendégek közül pedig mindenképp érdemes kiemelni Baráti Kristófot, illetve a fantasztikus hangú Rost Andreát, aki legutoljára 2014 novemberében állt közös színpadon a Concerto Budapesttel - méghozzá a Zeneakadémia Nagytermében.

Október 11. különleges dátum lesz a koncertek sorában: a zenekar egész napra a Budapest Music Centerbe költözik, és kisebb-nagyobb produkciókban mutatja be sokoldalúságát az idelátogatóknak. A Concerto Budapest régi barátait is meghívja erre az alkalomra, akikkel együtt zenél majd – így a zenekaron felül az Amadindát, Csalog Gábort, a Keller Quartetet, Lakatos Györgyöt és Rácz Zoltánt is meghallgathatjuk ezen a napon.

A legifjabbaknak ebben az évadban is két sorozattal készül a zenekar: Iván Gábor művészeti vezetésével a 2015/2016-ban is folytatódik a Manó bérlet, ahol ezúttal a korábbi éveknél is nagyobb szükség lesz az érzékszervekre, hiszen az egyes alkalmakon a Hallás, a Tapintás, a Szaglás, az Ízlelés és a Látás témáját járhatják körül a résztvevők – játékos formában. Az ebben az évadban útjára induló Zsibongó bérlet pedig az ünnepekre készülődés örömét szeretné még izgalmasabbá tenni – az alkalomhoz válogatott zeneművek és az előadás utáni kézműves foglalkozások segítségével.

Bérleteink a 2015/2016-os évadban:

Concerto Russo

Concerto Classico

Concerto Doppio

Schubert - Mahler

Hommage á Stravinsky

Manó bérlet

Zsibongó bérlet

csatolt fájlok

Bérletajánló

Bérletárak