Kedves Közönségünk!

Már mindannyian nagyon vártuk, hogy az elmúlt, nehéz időszak után végre újra együtt lehessünk és megoszthassuk egymással a zene örömét. Ehhez kínálunk a 2021/2022-es évadban jobbnál jobb bérleteket izgalmas művekkel és kiváló vendégszólistákkal. Öt bérlettel, négy tematikus sorozattal, hazai és külföldi vendégművészek sorával várjuk Önöket! 

Bérletkínálatunkat tartalmazó füzetet IDE kattintva töltheti le! Bérleteinket a jegyárakhoz képest akár 30%-kal kedvezőbb áron kínáljuk.

Bérletek online 2021. június 29-én, kedden 10 órától vásárolhatók.  A szabadon összeállítható Á la carte bérlet és az évad hangversenyire szólójegyek értékesítése 2021. július 6-án, kedden 10 órától kezdődik.

A jegyeket és bérleteket a Concerto Budapest weboldalán keresztül kezelési költség nélkül válthatják meg. A fix összeállítású bérleteket a  BÉRLETVÁSÁRLÁS menüpont alatt, az Á la carte bérletet a JEGYVÁSÁRLÁS menüpontban vásárolhatják meg.

Bérlet- és jegyinformációkkal kapcsolatos segítségért forduljanak hozzánk bizalommal hétköznapokon a + 36 1 215 5770-es telefonszámon vagy a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen

Várjuk szeretettel koncertjeinken a következő évadban is!

Géniuszok

Koncertek

Volumenek

Koncertek

Favoritok

Koncertek

Bérletvásárlás

Magyar Kincsek

Koncertek

Bérletvásárlás

Á la carte

Koncertek