Kedves Közönségünk!

Öt bérlettel, két fesztivállal és kiváló szólisták sorával várjuk Önöket a Concerto Budapest 2020/21-es évadában!

Különleges évadnak nézünk elébe. Egy korábban nem tapasztalt helyzetbe kerültünk, amely mindannyiunk életét felforgatta, megváltoztatta eddigi jól működő szokásainkat, átformálta a mindennapokat. A 2020/2021-es évadban szeretnénk, ha hűséges hallgatóinknak nem kellene lemondaniuk a megszokott színvonalú koncertélményekről, így minden erőnkkel azon leszünk, hogy az aktuális járványügyi szabályokat betartva ezt biztosítani tudjuk Önöknek. A 2020 tavaszán elmaradt koncertek jó részét ősszel pótoljuk, ezért a korábban megszokott bérleteket át kellett alakítanunk. Éppen ezért a hagyományos, fix összeállítású bérleteink (Volumenek, Géniuszok, Magyar Kincsek, Manó) mellett egy újat is kínálunk idén, amelynek koncertjeit tulajdonosai à la carte válogathatják össze egész évadunk kínálatából.

Bérletkínálatunkat tartalmazó füzetet IDE KATTINTVA töltheti le! (pdf fájl formátum)

2020. június 1710.00 órától vásárolhatók bérletek a nagyközönség számára, ekkortól érhető el az á la carte, szabadon összeállítható bérletünk is. Bérleteinket a jegyárakhoz képest akár 30%-kal kedvezőbb áron kínáljuk.

A jegyeket és bérleteket a Concerto Budapest weboldalán keresztül kezelési költség nélkül válthatják meg. A fix összeállítású bérleteket a  BÉRLETVÁSÁRLÁS menüpont alatt, az Á la carte bérletet a JEGYVÁSÁRLÁS menüpontban vásárolhatják meg.

Bérlet- és jegyinformációkkal kapcsolatos segítségért forduljanak hozzánk bizalommal hétköznapokon a + 36 1 215 5770-es telefonszámon vagy a jegy@concertobudapest.hu e-mail címen

Várjuk szeretettel koncertjeinken a következő évadban is!