Concerto Mesteriskola Augustine Hadelich hegedűművésszel

A Keller András által megálmodott és elindított Concerto Mesteriskola egy szabadegyetemi programsorozat, amely az egyetemi oktatás szükséges és hasznos gyakorlati kiegészítője a leendő és gyakorló muzsikusok számára.

A Mesteriskola keretein belül május 29-én Augustine Hadelich hegedűművész ingyenes mesterkurzust tart a Concerto Budapest Páva utcai székházában kiemelkedően tehetséges hegedűművész-növendékek számára, a Concerto Budapesttel közös május 28-i MÜPA-ban megrendezésre kerülő koncertjét követően. A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Fotó: Suxiao Yang

A Keller András által megálmodott Concerto Mesteriskola keretében Augustine Hadelich​ ingyenes angol nyelvű mesterkurzust tart az előzetesen kiválasztott felsőoktatásban tanuló hegedűművész-növendékek számára.

A kurzus nyelve angol.

A kurzus pontos ideje:
2024. 05. 29. 10:30-12:00

Helyszín:
1094 Budapest, Páva u. 10-12.

A program nemcsak a szakmai közönség (a leendő vagy már gyakorló zenészek), hanem a kurzus iránt érdeklődő zenebarátok számára is korlátozott számban, regisztrációhoz kötve ingyenesen látogatható.

Regisztrációját a regisztracio@concertobudapest.hu  e-mail címen teheti meg. A jelentkezéseket a férőhelyek függvényében, érkezési sorrendben fogjuk elbírálni.