Hallgassunk Schubertet! – Műsorváltozás

A 2022. december 3-i tematikus Schubert-napot a finanszírozási nehézségeink ellenére is megrendezzük a Zeneakadémián, és a tervezett program jelentős részét megtartjuk, de a meghirdetett négy koncert helyett két koncerten, a nagyteremben lépnek pódiumra meghívott vendégművészeink és zenekarunk. 

A Keller Quartet 16:30-ra időzített műsora sajnos elmarad, az összes többi Schubert mű felcsendül a 15:00-kor, ill. a 19:30-kor kezdődő nagykoncertjeinken. Ennek megfelelően nem mondtuk le egyetlen sztárvendégünk fellépését sem, a délutáni és esti koncertek műsora változatlan, csupán kiegészül 1-1 művel a délelőtti előadásból. Ezáltal Maxim Rysanov és a Virtuózok tehetségkutató ifjú felfedezettjeinek közös műsorát két részre osztva a délutáni és az esti koncertek közönsége is ízelítőt kap a világsztár brácsaművész és a holnap csillagainak különleges produkciójából.

Tisztelt közönségünk támogatása nagyon sokat jelent számunkra, és a zeneélvezet együttes örömén túl ezúttal minden koncertbelépő árának is súlya van. Természetesen az elmaradó koncertekre már megváltott jegyek visszaválthatóak, de ha szeretnének Schubert zenéjében elmerülni aznap, és az időpontok valamelyike megfelelő lehet, akkor szívesen átcseréljük a jegyeket a délutáni vagy esti előadásra. A vételár ajándékkártyán is jóváírható, és akár karácsonyi ajándékként a koncertévad végéig felhasználható. Köszönjük, ha velünk maradnak!

Jegyvásárlóinkat közvetlenül értesítjük a változásról és tájékoztatjuk a lehetőségekről.