Hangfogó 2.

JegyvásárlásBérletvásárlás

Koncertsorozat 8-12 éves gyerekeknek Simon Izabellával a Concerto Zeneházban

Csillagfényben – Adventi koncert

Kurtág: Játékok - Foszlányok egy kolinda emlékképéből
Bach: G-dúr csellószvit - Preludium
Farkas Ferenc: Gyümölcskosár - Száncsengő       
Mozart: D-dúr fuvolanégyes 2. tétel
Grieg: 7 gyermekdal - A karácsonyfa
Anne Dudley-Steven Isserlis: Aranyhúrocska és a három cselló

Közreműködik:
Mondok Yvette ének
Mesterházy Gabriella mesélő
és a Concerto Budapest művészei: Kakutani Satoko hegedű, Apró Ágnes brácsa, Aranyos János cselló, Karasszon Eszter cselló, Takács Ákos cselló, Kaczander Orsolya fuvola

Házigazda és zongorán közreműködik: Simon Izabella
Meseillusztráció: Várjon Liána

Mesélő: Mesterházy Gabriella
Házigazda: Simon Izabella

Kedves Gyerekek és Szülők! 

A Concerto Budapest Zenekar rajzpályázatot hirdet a Simon Izabellával közös Hangfogó gyerekeknek szóló koncertsorozatán belül. Várjuk azokat az alkotásokat, amelyek valamilyen zenemű vagy hangoskönyv hallgatása közben születtek meg a  gyermekek fantáziájában. 

Nem versenyt hirdetünk, minden gyermek munkája felkerül a Concerto Zeneház Adventi Szeretet falára, melyet az adventi gyerekkoncerten december 17-én lehet megtekinteni a Páva utcában. A gyerekek bármilyen technikával dolgozhatnak.

Maximális méret: A4 

Korhatár: 5-12 év

Fontos, hogy a képeken szerepeljen a gyermek neve mellett az a zenemű vagy irodalmi alkotás, amelynek hatására született. 

Beküldési határidő:

Személyesen a Concerto Zeneház portáján (1094 Budapest Páva utca 10-12. hétköznaponként: 10.00-16.00 óra között). Elektronikus úton a jegy@concertobudapest.hu email címre ( max. 1 MB méretű) várjuk az elkészült képeket a gyermek adataival együtt illetve mivel az előző évadzáró Hangfogó koncertjén a pályázat kihirdetésésre került, személyes átadásra is van lehetőség az október 1-i koncerten vagy december 6-ig, Mikulás napjáig postán feladott alkotásokat is szeretettel várjuk!

A koncert az alábbi bérletekkel látogatható