Concerto Budapest és a Keller Quartet Békéscsabán - új időpontban!

BÉKÉSCSABA - CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT

FRANCK: f-moll zongoraötös
--szünet--
J. S. BACH: c-moll kettősverseny, BWV 1060
MOZART: Esz-dúr kettősverseny, K. 365

Közreműködik: Khatia Buniatishvili, Gvantsa Buniatishvili  zongora, Keller Quartet (Keller András, Környei Zsófia piano, Homoky Gábor viola, Fenyő László cselló)
Concerto Budapest
Vezényel: Keller András

Kedves Közönségünk! Az eredetileg január 13-ra meghirdetett koncertet új időpontban, február 5-én 16 órakor hallgathatják meg.

Ahogy a zongorának, úgy az embernek is számtalan árnyalata létezik. Nincs kivétel! Még Khatia Buniatishvili sem az, aki mindig gyönyörű ruhakölteményekben lép színpadra és könnyeket csal zongorajátékával a közönség szemébe. A szépség és a tehetség mögött egy olyan ember lapul, akit szülei mindig védtek, még biciklizni sem tanulhatott meg, nehogy baja essen kezeinek. Sokat olvas és örök kedvence Dosztojevszkij, imádja a mozit, a filmművészetet, mert két kedvence, a zene és az irodalom keveredik benne. A színészkedés sem áll tőle távol, hiszen egy dokumentumfilmben önmagát játszva, Ivry Gitlissel, a klasszikus zene egyik legnagyobb csillagával beszélnek szerelemről és szenvedélyről a zene és a költészet nyelvén.

Találkozzon Ön is a grúz zongoraművésznővel Békéscsabán és élje át azt a csodát, amit számtalan koncertterem közönsége megtapasztalt már!

A hangverseny a Filharmónia Magyarország szervezésében valósul meg.