Rajzpályázat Simon Izabellával a Hangfogó koncertsorozaton belül

Kedves Gyerekek és Szülők! 

A Concerto Budapest Zenekar rajzpályázatot hirdet a Simon Izabellával közös Hangfogó gyerekeknek szóló koncertsorozatán belül. Várjuk azokat az alkotásokat, amelyek valamilyen zenemű vagy hangoskönyv hallgatása közben születtek meg a  gyermekek fantáziájában. 

Fotó: Posztós János

Nem versenyt hirdetünk, minden gyermek munkája felkerül a Concerto Zeneház Adventi Szeretet falára, melyet a téli gyerekkoncerten januári 14-én lehet megtekinteni a Páva utcában. A gyerekek bármilyen technikával dolgozhatnak.

Maximális méret: A4 

Korhatár: 5-12 év

Fontos, hogy a képeken szerepeljen a gyermek neve mellett az a zenemű vagy irodalmi alkotás, amelynek hatására született. 

Beküldési határidő:

Személyesen a Concerto Zeneház portáján (1094 Budapest Páva utca 10-12. hétköznaponként: 10.00-16.00 óra között). Elektronikus úton a jegy@concertobudapest.hu email címre ( max. 1 MB méretű) várjuk az elkészült képeket a gyermek adataival együtt illetve mivel az előző évadzáró Hangfogó koncertjén a pályázat kihirdetésésre került, személyes átadásra is van lehetőség az október 1-i koncerten vagy december 17-ig postán feladott alkotásokat is szeretettel várjuk!